Oj oj oj, sen att uppdatera

Har hänt massa sen sist....men egentligen har det inte hänt ett skit,

Började jobba i måndags. Det är rätt struligt med allt innan man kommit in i det. Tycker synd om Per M när vi klampar in och bara ändrar allt. Jag har varit som ett frågetecken dessa dagar och helt slut i huvudet när jag kommit hem, men tids nog blir det nog bra. Jag älskar jackan jag fick iallafall....den är SÅÅ skön!

Stall 6 på Solänget är isolerat. Det är så jävla typiskt om det visar sig vara nå¨n sjukdom typ kvarka. Det är tråkigt med tanke på att Apache äntligen är fräsch och senaste loppet är ju bara att glömma med tanke på att han var sjuk redan då. Kiropraktorn har iallafall hittat fel på honom i ryggen så nu kan det bara bli bättre! Jag hoppas så innerligt att det inte är nå kvarka eller liknande. Jag körde Appy igår men for in efter ett tag, blev så förbannad på han. Lika bra att strunta i att köra när han ändå inte ens försöker sätta en hov rätt. Han måste kollas upp innan man kör mer fort.

Jag hade teori igår, det gick rätt bra. När jag presenterade mig och sa att jag börjat jobba där dan innan så utbrast en kille "åh grattis, fan va bra det här kommer att bli då....suck..."
För alla som känner mig vet nog att då växer mina horn ut.....
Resultatet blev jag nöjd med iallafall...

Katrin missade glassbilen, så hon ringde försäljaren som då kom personligen med glassbilen så katrin fick handla. Det tycker jag var häftigt!
Sen katrin kanske du inte ska äta så mycke glass, tänk på att byxorna kan spricka ;0)

Nu måste jag ha godis känner jag. Jag är helt slut i huvudet.

See ya!

V75...

En lång dag har nått sitt slut...

Vaknade 05.30 och pallrade mig upp och duschade. Åkte sen ut till travbanan och hann jobba lite innan det var dags att bege oss till Bergsåker. Efter massa strul kom vi äntligen iväg och väl där framme så fick jag mat (troligtvis för att jag skulle hålla mig fortsatt snäll.) Sen vart det brådis, Ecka hann inte värma och han tyckte vi skulle byta skor runt om på Apache. Så det blev en språngmasch för att leta åt skogrejer och sen stressbyta dojjor. Saken blev inte bättre av att jag började blöda näsblod och en skruv på PG beslaget gick inte att ta bort. Det blev superstressigt men i sista sekunden lyckades vi, det hade blivit lite pinsamt annars. I loppet gick det inte så bra, Apache galopperade när han nästan tagit ledningen och sen satt han inte en hov rätt. Ecka tyckte att han kändes ofräsch, och nått skumt är det väl, men jag tror iallafall att det skulle gått bättre med brodd. När vi väl kom hem igen så började jag blöda näsblod igen och Palme (Patriks nya häst) fick en foderboll......sen strejkade foderautomaterna hos Ulfen och sen gjorde jag kväll :0)

Katrin ringde och ville hitta på nått, men jag kände mig ganska slut så det blev inget påhitt. Känner mig så dum ibland när jag bara är i stallet och glömmer att det finns folk i min närhet som kanske vill hitta på annat....som sagt, prioritering är inte min starka sida.

Min digitalkamera har lagt av.....igen.  Annars hade jag fixat fina bilder från idag.

Imorrn kommer Anna B och ska fixa kort på Appytjollet, det blir bra. 

Imorrn behöver jag inte åka till Vännäs, det känns SÅ HIMLA BRA! Måste dock göra kväll tidigt för att hinna fixa ordning allt innan måndagen. Alla böcker och papper är utspridda överallt, jag hittar inget. 

Ibland har jag lust att flytta. Övik känns så tråkigt och instängt, det vore häftigt att flytta till ett helt nytt ställe, typ Örkelljunga.Eller Piteå. Boden vore fränt! Då kan man kila förbi på Western Farm lite närsomhelst. Fast Boden känns kallt på vintern, så det tål att övervägas. Jag är inte så inspirerad av att åka utomlands faktiskt även om det skulle vara skönt att ta lite semester. 
På tal om semester så skulle det inte sitta helt fel. Men nu måste man ju bara köra på när man lyckats fixa jobb!

Carro har blivit förkyld, det är tråkigt. Snart börjar skidsäsongen så det är bäst hon repar sig fort. Helst utan att smitta ner mig :0)

Har massor av saker jag borde göra, men inget blir gjort.

En helt underbar låt som man inte kan deppa till...

Twenty-five minutes past quitting time
Seven of us crammed into that truck of mine
Paying no attention to them highway signs
Doing ninety miles an hour toward the county line
Quick sack, twelve pack, back agian
It's a B double - E double - R U N.

My buddies and their babies letting down their hair
As long as we're together it don't matter where
Ain't got a lot of money but we just don't care
Knowing half the fun is getting there
Aztec, long-necks, paychecks spent
oh, it's a B double - E double - R U N.

I can't stop thinking
What the hell they were drinking
When they made this county dry
I got a week long thrist
And to make it worse
Lord, it's my turn to drive

Laughing and a bragging and a carrying on
We loaded up the wagons and we headed home
I guess a half a dozen cases doesn't last that long
Come tomorrow morning it'll be all gone
Then, it's turn around, leave town, sounds agian
Like a B double - E double - R U N.

Bäst att sova snart, jag känner mig helt slut.



Detta var en rätt spännande upplevelse. Katrin och jag har faktiskt varit med om rätt roliga turridningsupplevelser. Nu ser vi fram emot att någon gång ha tid, råd och möjlighet att åka till Älvsbyn och rida.

See ya!



en dag i travets tecken...

Idag har varit en lugn dag. Varit på Solänget hela dagen och kört häst. Började dagen med att dricka massa kaffe så man blev skakis resten av dagen. Har kört Sogå, Valle, Snärtis, Pil Elden och ridit Appytjollet. Appytjollet var riktigt duktig faktiskt, men pigg som fan! Han är ett riktigt projekt, man får inget gratis direkt, jag tror att det bara är Carro och jag som vet vilken tjurbock det egentligen är!
Att jobba med trav typ 1-2 dagar i veckan passar mig utmärkt! Då är det bara kul, och man känner inte av varken kylan eller allt tråkigt jobb.

Det här med att sluta skolan blev nästan ett antiklimax. Har längtat efter detta i 1½ år och gett upp och kommit igen flera gånger under utbildningens gång och jag trodde verkligen att allt skulle vara rosenrött den dag jag var klar. Men som sagt, antiklimax kan man kalla det. Visst är det skönt att slippa åka till Vännäs, men en stor del av ens liv har som försvunnit. Massa roliga kompisar och halvlata dagar har försvunnit. Men man ska inte klaga, jag är väldigt glad att ja kämpat mig igenom detta :0)
Nu början en ny del av ens liv och det känns verkligen spännande och motiverande att äntligen få börja jobba. Men som vanligt tvivlar jag på min kompetens. Nu förväntas det ju helt plötsligt att man tar de rätta besluten och att man tar allt ansvar, nu kan man inte längre skylla på att man är praktikant, och be andra ta viktiga beslut.
Måndag verkar bli en lugn dag iallafall, inga lektioner före kl 15.00

Måste hitta en lägenhet......

Var på besök hos min faster och åt smörgåstårta idag. Jag hade inte ätit på hela dagen så det kändes som att jag hets-åt och blev äckligt spymätt sen. Fick en examenspresent på  5000 kr så det satt riktigt bra! Tack Tack!!
Fick även presenter av mamma och syrran så tack även till er!!

På Vinnare Plus spolade alla ner Apache Gwin....var ju konstigt, men man ska aldrig lita på vad folk säger. Även om Ecka verkar vräka ur sig lovord om Apatchi så är det helt plötsligt negativt. Man ska aldrig bli förvånad....

Känner mig på lite surkärring humör....bäst att hitta på nått annat så man inte råkar säga nått dumt.

Imorrn blir det V75 så ja återkommer med resultat och nyheter, förhoppningsvis.....


Utkast: Torsdag 20 ...

Torsdag 20 nov.


Jag kan inte fatta att detta är sant! Dagen med stort D har kommit, Den som känts som att den var miltals härifrån. Jag kunde knappt somna igår och vaknade och var pigg jättetidigt, det känns nästan som julafton. Skolan är äntligen slut!


Gårdagen ägnades mest åt......ingenting. Jag skulle planera vår handledarutbildning men som vanligt när det är något jag verkligen måste göra, så kan jag inte ta tag i det. Jag for runt i skolan från morgonen till 16.00 och mest bara höll i papprena. När jag väl kommit igång tvingande Agnetha mig att följa med till Tre kronor och köpa mat. Jag kunde inte äta så det skar i hjärtat att behöva slänga sista maten från Tre kronor.  Det var ju sista gången vi skulle dit, stället går nog i konkurs efter att vi slutat...


Var så nervös så jag höll på att spy igår. Jag har aldrig varit så nervös förut. Innan så vart jag för trött, så jag bara skrattade....och skrattade......och skrattade......kom på mig själv med att prata bebisspråk och stamma. Kollade på manuset igen och insåg att det här går aldrig vägen. Nina öppnade fönstret för att få lite luft och vi övervägde starkt över att det fan är lindigare att hoppa från femte våningen än att genomlida vår handledarutbildning. Men när vi väl kommit igång gick det faktiskt bra! Som Patrik uttryckte sig: Ojdå, du som alltid säger att allt går åt helvete, du måste ju glänst så dom andra sitter kvar än och grinar över hur värdelösa de va!

Så var det verkligen inte.....men från att trott att jag skulle stamma och darra på rösten och tappa bort mig i manuset och prata för fort, så gick det bra. Det gick bra för alla! Om det var nån som glänste över alla andra så var det Nina, synd bara att du inte tror på det, men så var det!!!


Fick en present av Agnetha igår, en Miranda nalle. Jag skulle hänga den på mitt USB minne tyckte hon så risken att vi blandar ihop dem är minimal. Varför vill hon inte byta sina manus för föreläsningar till kort på Appytjollet? Fattar inte det där jag.....


Igår på handledarutbildningen uttryckte sig Nina så här:

-Om vi inte hinner få stopp på bilen så klipper vi benen på den här personen.

Jag funderade en kort sekund ( jo, jag var trött och nervös så hjärnan funkade inte riktigt) , vadå klipper? Lurviga ben? Sen insåg jag att hon menade att vi kör på personen. Jag drömde sen inatt om detta uttryck. Jag och en person (nämner inga namn, lugnast så) kom in genom dörren på ett stallfik på en travbana. När vi ska in genom dörren kommer en man och styr en rullstol med en handikappad tjej som bara har ben till knäna ungefär. Då utbrister jag högt:

- Tur jag stannade innan dörren, annars hade jag klippt benen på den här tjejen!

Tur att det var en dröm, så hemskt annars.....


Detta var mest om gårdagen, det har inte hunnit hänt så mycket idag för klockan har blivit frukost!

På återseende!



Fortfarande torsdag...

Agnetha och jag brukar ha en liten inbördes tävling på torsdagar. Det handlar om att vara först härifrån ut på Gräsmyrsvägen. Ja, inte så vi kappkör, men bara att komma från skolan fort och spänna på sig solbrillorna och dra söderut. Nu på frukosten skrapade jag rutorna, jag ligger alltså steget före, det är ju final idag! Fast Agnetha leder, hon åker före mig nästan varje gång. Du har väl inte glömt att vi lovande varandra att ringa om det var poliskontroll efter vägen? Det är ren taktik som gör att jag släpper dig före varje gång...


Om ca 7 timmar får jag träffa Appytjollet! Vet att jag är fjantig, men det står jag för.


På måndag blir det jobb. Skulle känts bra med en veckas ledigt för att ladda om batterierna, men det är ju bra att börja tjäna pengar så man får betala av studielån osv. Till jul blir det ju lite dagar ledigt i alla fall.


På lördag blir det trav. Om Apachtji vinner ska jag kräva mycke saker från shopen!


Ikväll blir det en sväng förbi på solänget och sen ska jag fara till min faster och äta smörgåstårta. Det kan bli riktigt bra faktiskt...


Kan fortfarande inte fatta att det är sista dagen på skolan...


I tisdags på teorin skulle vi prata med fordonskillarna här på gymnasiet. De kör som galningar och vi skulle informera om ungdomars bilkörning, risker osv....Läraren Tommy hade nog tänkt sig något trevligt snack med hög pedagogisk nivå. Jag tycker Agnetha fixade det galant:

- Klart ni ska sladda och köra fort och busköra och testa gränser.....MEN GÖR DET FÖR FAN INTE DÄR DET ÄR FOLK!


Nu ska jag städa ur mitt lilla flickrum här på skolan och sen traska ner och få betyg. Spännande....skulle kanske smörat lite mer. Kom igen Christer, jag HAR skrattat åt dina skämt i ett och ett halvt års tid!!

Återkommer inom kort!


Tisdag 18 nov


Nedräkningen fortsätter. Bara två dagar kvar i skolan nu!


Idag har varit en jobbig dag. En fruktad teorilektion som faktiskt gick riktigt bra tillslut, och eftermiddagen ägnades åt att förbereda handledarutbildningen. Det blev mest bara surr och diskussioner så man kände sig mer nollställd när man gick hem för dagen.
Tog en sväng förbi biblioteket och läste Trav och galopp ronden. Kito du Vivier har hittats död i boxen, det måste nog ha känts jävligt för alla runt omkring hästen. Det är rätt spännande med trav faktiskt. Du kan köpa en häst för några tusen och allt bara funkar så bra, medans hästar för flera hundra tusen aldrig kommer till start. Först ska du ha turen att hitta en bra häst bland alla dåliga hästar. Hur lätt är det?
Vill du känna dig mer säker (men det är bara en inbillad känsla av säkerhet) så lägger du på flera hundra tusen och förhoppningsvis får en bra häst. Sen ska du ha turen att ha bra lopp som hästen kommer med i. Hur stor chans är det med hästen för några tusenlappar? Ok då, du köpte hästen för flera hundra tusen, men då ska du ha tur i loppet också. Har man inte det ligger kusken raklång i rygg på en stannande häst. Vem ska du då skylla på?
I värsta fall blir hästen ofräsch och då ryker pengarna fort. Hur stor är chansen att man ska lyckas med en travhäst? Inte så stor. Men är det bara tur bakom allt? Om det bara bestod av skicklighet skulle ju Åke Svanstedt m.fl. bara ha kanonhästar i sitt stall och det skulle alltid gå bra. Men betyder turen allt så är det konstigt att vissa blir helt outstanding typ Stig Henry. Det måste alltså vara en blandning av tur, skicklighet och ekonomi. Hur stor är chansen att man ska pricka in alla de ingredienserna? Bättre att köpa en trisslott, då rasar inte ekonomin om man råkar dra på sig en nitlott. Den äter inte för tusen kr i månaden heller.


Idag insåg vår klass att aldrig förr ha så många lärt sig så lite på så lång tid. Vi började fundera vad som egentligen var skillnaden mellan kursplan B och gamla kursplanen. Christer måste trott att vi skämtade, men det gjorde vi inte. Sorry Christer, vi är lika dum som vi ser ut.


Hur ska man ha tid till allt egentligen? Det går aldrig ihop...Ska man ha tid att göra allt man vill hinner man aldrig slappa. Och då är det ju ändå kört....det handlar om prioritering! Det har aldrig varit min starka sida. Att ta rätt beslut vid rätt tidpunkt. Därför glassbilen stänger av motorn när han besöker mig. Men det är bra, tomgångskörning gillar vi inte ;0)


Tyngdlagen har stort inflytande i mitt liv. Allt man inte ska använda släpper man, enda nackdelen är att allt liknar ett bombnedslag hos mig. Där kom vi till prioritering igen, jag måste ha en assistent som säger åt mig vad jag ska göra och när. Kanske t.o.m. hur också. Dags att fundera vart alla mina skolgrejer ska ta vägen när jag äntligen slutar den här skolan. Jag har tre valmöjligheter.

•1.       Bränn skiten

•2.       Spara allt, organisera och ta fram när jag behöver det

•3.       Låt det ligga där det ligger, annars hittar jag det aldrig mer sen...


Fick ett bra tips idag. Hur stoppar man en onykter person som tänker köra bil? Man ber han slicka på en lyktstolpe om det är vinter...


Ska lägga in lite bilder här till helgen, så det blir lite mer intressant.


Dagens citat: En kedja är aldrig starkare än sin svagaste länk...


Söndag 9 nov

Man har skrattat åt folks bloggar, man har skrattat med i folks bloggar och man har framförallt undrat vad som egentligen finns mellan raderna...

Blondin-Bella lyckas ju med sitt bloggande, undra om hon känner sig nöjd när hon lägger sig på kvällen? Att ha åstadkommit något i karriärsväg. Eller är huvudsaken att tjäna pengar?

Pengar är en rätt knepig grej, de måste va till för att slösa med, varför skulle man annars ha så mycket av det ha ha ha. Jag resonerar som så att har man inga pengar har man ju inget att vara rädd om, därför tätar jag fönstren med hundralappar och ser siffrorna på mitt Swedbank internetkonto ändras lika fort som odds indikatorn på travet..., ja alltså när Järvsöfaks startar. Det går som fort ner på 1,00.

Så lång tid tog det för mig att komma in på travsnack. När jag började jobba på Hägges sommaren 2007 tog det cirka 15 min innan jag pratade trav med någon. Men vad gör det egentligen, de som inte är intresserad får väl ge fan i å lyssna helt enkelt. Om man klär ut sig till Harry Boy borde det vara mer acceptabelt att man pratar travsnack hela tiden, då lyssnar folk efter tips på säkra spikar. Men hur normalt är det att blanda muffinssmet och vara utklädd till Harry Boy...

Jag tror jag ska avskaffa stereon. Det hade varit mycket bättre om Garth Brooks stod i köket och stekte pannkaka samtidigt som han sjöng "Callin` Baton Rouge" Det skulle sett skoj ut om Pontus Juth i Rockridge Brothers spelade ståbas i vardagsrummet och snällt lyfte på ståbasen så jag kom åt att dammsuga under den. Eller förresten, dammsuga får George Jones göra, han med basrösten.


Jag tycker det är kul med folk som kan fatta saker utan att det finns något att fatta. Johanna Udd är en sån person. Det behövs inte så mycket för att något ska bli kul, och hittar man inget kul kan man alltid titta i dansbandspärmen och minnas goa låtar. Kan man finna så mycket kul i att demonstrera övn. 4 start i backe med hjälp av parkeringsbroms. Jo, det går, bara man har den där värdelösa humorn :0)  Carolin Westermark har också den begåvningen.....Va lättsamt allt skulle vara om alla var så.

Sen finns det mångt och mycket som är drygt. Ibland funderar jag på vad som ger energi och vad som stjäl energi, och försöker rensa lite. Men vad gör man med alla händelser som varannan gång ger och varannan gång stjäl energi? Man skulle haft en energimätare som piper när någon stjäl för mycket. Jag får fråga Esset om han har någon el-mätare undanstoppad nånstans......ser ut som han har det i alla fall! Vissa kanske har en sån uppstoppad nånstans också. Dags att byta ämne...


Ny vecka. Nya utmaningar. Aldrig förr har jag önskat så mycket att tiden ska gå fort. Känns konstigt att allt i Vännäs snart är ett minne blott. Sista dagen har vi bara utvärderingar, å helvete vad ja ska utvärdera!  Funderar på att starta upp utvärderingar redan nu i dagarna så man har lite kött på benen, som en viss Elias skulle ha sagt :0)

På tal om Elias, han måste ha fått en helt ny syn på svenska språket sen han började skolan. Så många användbara ord som platsar i alla sammanhang. Vad sägs om "en input"  eller "plantera ett tänk". Vad skulle man gjort utan ett styrdokument? Som sagt, allt detta är snart ett minne blott. Sväng höger vid Tegsbron. Snart skiter jag i det här.....


Imorrn är det uppkörningar. Kanske kan missuppfattas, Vi kör inte upp nått i eleverna, vi ska leka förarprövare. Några stackare som ska va med har redan körkort. Tänk om vi kuggar dem, va taskigt det ska kännas. På kvällen blir det trav i alla fall, synd bara att Carro inte kunde infinna sig. Skulle som varit roligare, men man får inte allt man önskar sig.

SMS är en ganska dryg uppfinning, det svenska språket förfaller ju. Jag slarvar själv med språket, men det som stör mig mest är folk som inte sätter ut frågetecken. Kommer sent att glömma den kaxige unge Mr Orädd som sa att svenska språket snart består av tre ord. Mat, sex och sova. Då undrade någon varför ordet matsäck var så viktigt att kunna...(jag förstod vikten av att kunna ordet matsäck, men nu var det ju inte det som det handlade om)


Hörde en kul sak idag. Obama ska satsa hårt på att lösa bostadsbristen i USA, han heter ju Barack, så han vet vad han pratar om.

Dags att sova snart, så det blir frukost någon gång. Jag är mycket nöjd med mitt tilldelade studentrum, en tvättmaskin som brummar vägg i vägg en trapp och en ytterdörr alldeles intill. Det slamrar och låter hela tiden, vilket får mig att sova som en stock.


Dagens citat. Det går inte att bromsa sig ur en uppförsbacke.


Måndag 17 nov.

En blogg för mig är något man uppdaterar ungefär när man tycker det passar. Borde bli nån gång i veckaqn förhoppningsvis enligt min uträkning.

Sista veckan i skolan, trodde aldrig den här veckan skulle komma! Fast iåförsig tror jag aldrig att den här veckan ska ta slut heller......känns så nu när man ser berget av saker att avklara på dessa sista dagar.

Elias din j*vel! Kan man bara sticka sådär?  Kanske man ska göra inbrott på skolan och ta betygen och sen sticka eller......värt att tänka på iallafall. Glömde ju säga till dig att jag såg något vi aldrig trott kunde hända. Green Benny har träffat en tjej tror jag.....Lånar han hennes nagellack tro?

Kom att tänka på att det mesta ordnar sig med tiden. Minns tillbaka på den ångest jag drabbades av när jag kommit in på utbildningen. Jag stod i vägskälet (eller låt säga korsningen....) och valde att prova nått jag inte egentligen visste vad det innebar. Det kniviga va ju att skicka tillbaka hästen, säga upp och flytta ifrån min trivsamma lägenhet och istället börja plugga. Kändes som ett megakliv som jag skulle få ångra nått enormt om det visade sig vara fel. Fast som tur är blev det väldigt rätt. Har återigen jobb och iallafall lägenhet och häst på gång. Inte för att det går så bra med nån av delarna, men bara att komma tillbaka till allt man en gång lämnade bara för en chansning. På tal om lägenheten, jag har bestämt mig 400 gånger i helgen om jag ska ta den eller inte, och kom fram till att jag nog ska ta den. Men när jag väl skulle bestämma  mig så blev det bara skit av allt. Men en är ju glad iallafall, och det är morsan! Känns bra att allt iallafall är på väg att ordna upp sig, jag måste vara en optimist!
Häst ja, det måste man ju fixa. Har hela tiden sagt att jag ska skaffa häst så fort jag gått klart skolan, men nu när jag snart är där så känns det osäkert igen. Vill inte ha varken häst eller hund om jag ska ha dåligt samvete för att jag inte har all den tid de behöver. Då är det bättre att vänta. Har ju älskade Happytroll :0)

Var ut med personalen på Bårmans i helgen. Det var riktigt kul faktiskt. Kul att träffa de nya arbetskamraterna (även om alla inte kom). Efter en uppvärmning på trafikskolan så for vi på parken och åt middag och lyssna på Babben Larsson m.fl. och skrattade som fan. Fick mig ett gott skratt igen i kön på väg till garderoben. Alltid kul att lyssna på bråk när man själv är utomstående, synd Jönsson att jag stod vid hälsenorna på dig bara.
Avslutade kvällen på Harrys, Har länge önskat att jag kunde släppa mycket som hänt, men att jag äntligen bara kunde känna olust att se dig och komma underfund med att jag inte är den av oss som det  var fel på. Sen att jag kom underfund med annat var ju bara positivt oxå ;0)

Till helgen blir det trav! V75 på bergsåker kan ju alltid bli skoj. Enligt tipstidningarna är det spets å slut å 100 000 in till Sjöberg. Det är tydligen nån Ecka som kör.....
Det bästa blir maten, en festpizza var längesen. Fast jag har ju varit på bergsåker de 3 senaste fredagarna nästan, fast i tråkigare orsaker. Fan Madi, vad skulle du göra utan min hjälp? ( Jag vill ha ett täcke till, därför försöker jag få folk att förstå att jag är så snäll, och hjälpsam)

Jag tycker man ska införa Torsåkersfestivalen även på vintern. Gud så jag längtar dit!!

Till lucia blir det Western Farm i Boden. Så himla synd att Pia inte åker med, måste fixa nån ny som kan åka! George Jones ville inte. Synd, hans röda plyschbyxor skulle gjort sig perfekt till rödbetssalladen.

Inge vettigt sagt här heller......

Dagens citat: Om jag någon gång ser en leende joggare ska jag överväga saken

För att visa, att man inte alls blev rädd när man hoppade till, kan man hoppa upp och ner ett par tre gånger liksom för att motionera sig.

Fp vill ge pensionärer sänkt skatt
Folkpartiledaren Jan Björklund vill sänka skatten för alla pensionärer med 200 kronor i månaden. Det skulle kosta statskassan fyra miljarder kronor, ett utrymme som finns, enligt Björklund. Sveriges pensionärsförbund är positiva till förslaget, men stället sig kritiska till kravet att skriva på ett avtal om en maximal levnadsålder till 65 år. -"Ja, annars skulle det aldrig gå ihop, skrattar Björklund."
(Källa skrattnet.se)




Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0